Утре сите патишта водат кон ,,Тумбе Кафе” ! Во второто коло во ВМФЛ, Пелистер …

☘️ Утре сите патишта водат кон ,,Тумбе Кафе” ! 🔥 Во второто коло во ВМФЛ, Пелистер ја пречекува соседската екипа на Новаци.
Source

Share