Велков: Може да продолжиме во победнички ритам, на домашен терен секогаш сме фаворити


,,Не е за џабе кажано дека навивачите се осми играч. ,,Лозари‘‘ се секогаш со нас и фала им од срце. Многу ни помага нивното присуство кога не оди најдобро на теренот. Мене ме носи таа атмосфера и ми дава ветер во грб, јас сум сепак домашен играч и драго ми е што имаме таква поддршка кога играме во ,,Јасмин‘‘.

Марјан Валков за 24Ракомет пред дуелот во недела од 18 часот со РК СТРУГА

Велков: Може да продолжиме во победнички ритам, на домашен терен секогаш сме фаворитиSource

Share