Во рамките од 3то коло од СУПЕР ЛИГА МАЖИ нашиот тим на домашен терен го пречеку…

Во рамките од 3то коло од СУПЕР ЛИГА МАЖИ нашиот тим на домашен терен го пречекува тимот на РК СТУГА

24.09.2023, Недела
18:00 часот
с.с. Јасмин, Кавадарци
Source

Share