Во рамките од 5то коло во ВМФЛ, Пелистер му гостува на екипата на Кожув во Гевг…

☘️ Во рамките од 5то коло во ВМФЛ, Пелистер му гостува на екипата на Кожув во Гевгелија.
Source

Share