За нешто помалку од 24 часа започнува првиот натпревар на нашиот Тиквеш во натпр…


За нешто помалку од 24 часа започнува првиот натпревар на нашиот Тиквеш во натпреварувачката сезона 2023/24. Во првото коло, на домашен терен ја пречекуваме екипата на Македонија ЃП од Скопје.
Повик до сите љубители на фудбалот да дојдат утре на градскиот стадион во Кавадарци да ја дадат потребната поддршка на нашите фудбалери за да дојдат до посакуваната победа а со тоа да добијат дополнителна самодоверба во сезоната што следи. Биди дел од Лозари, дојди на исток.

Напред Тиквеш кон нови победи!
Source

Share