ЗАПОЧНУВА РАКОМЕТНАТА СЕЗОНА! Утре, недела во 18:00 часот на домашен терен во с…


ЗАПОЧНУВА РАКОМЕТНАТА СЕЗОНА!

Утре, недела во 18:00 часот на домашен терен во спортската сала “Јасмин ” нашиот Тиквеш ја пречекува втората екипа на Пелистер во првото коло од ракометната сезона во која ветува многу.
Собирот за ракометните натпревари е час и половина пред почетокот во кафезот на гимназијата, а црниот дрес код и шал се задолжителни. Нашите европски амбасадори заслужуваат најголема поддршка во сезоната која ветува многу!

Дојди на ракомет да го продолжиме гроздоберското славје!
Source

Share