Жарко Пешевски капитен на Еурофарм Пелистер Колштад беше супериорен на терен. …


Жарко Пешевски
капитен на Еурофарм Пелистер

Колштад беше супериорен на терен. Ги искористи нашите грешки, а и ние имавме многу промашувања. Мислам дека мора да додаме гас и да бидеме подобри во иднина во Лигата на шампионите. Ни треба поддршка од сите. Голема благодарност до публиката која што дојде во толкав број и нè бодреше во текот на целиот натпревар. Само заедно ќе го најдеме вистинскиот пат и така ќе бидеме подобри во иднина.
Source

Share